Tipo Producción |
Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
Journal - Review
|
Metabolomics during the spontaneous fermentation in cocoa (Theobroma cacao L.): An exploraty review
|
Balcazar-Zumaeta, Cesar R. | Castro-Alayo, Efrain M. | Cayo-Colca, Ilse S. | Idrogo-Vasquez, Guillermo | Munoz-Astecker, Lucas D.
|
2023
|
10.1016/J.FOODRES.2022.112190
|
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Review
|
Metabolomics during the spontaneous fermentation in cocoa (Theobroma cacao L.): An exploraty review
|
Balcázar-Zumaeta C.R.
|
2023
|
10.1016/J.FOODRES.2022.112190
|
Food Research International
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Integrating Assessment of Characterization, Sustainability and Efficiency for the Production of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss): A Case Study in the Amazonas Region of Peru
|
Zabarburú R.C.M.
|
2023
|
10.3390/AGRICULTURE13020390
|
Agriculture (Switzerland)
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q2
|
Journal - Article
|
Integrating Assessment of Characterization, Sustainability and Efficiency for the Production of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss): A Case Study in the Amazonas Region of Peru
|
Zabarburu, Roberto Carlos Mori | Millones, Carlos | Guadalupe, Grobert A. | Idrogo-Vasquez, Guillermo | Chu-Koo, Fred William | Fernandez-Jeri, Armstrong B. | Gill, Elizabeth | Chavez, Segundo G. | Garcia, Ligia
|
2023
|
10.3390/AGRICULTURE13020390
|
AGRICULTURE-BASEL
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Current and Future Spatial Distribution of the Genus Cinchona in Peru: Opportunities for Conservation in the Face of Climate Change
|
Vergara A.J.
|
2023
|
10.3390/SU151914109
|
Sustainability (Switzerland)
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Journal - Article
|
Rheological, bioactive properties and sensory preferences of dark chocolates with partial incorporation of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) oil
|
Medina-Mendoza, Marleni | Rodriguez-Perez, Roxana J. | Rojas-Ocampo, Elizabeth | Torrejon-Valqui, Llisela | Fernandez-Jeri, Armstrong B. | Idrogo-Vasquez, Guillermo | Cayo-Colca, Ilse S. | Castro-Alayo, Efrain M.
|
2021
|
10.1016/J.HELIYON.2021.E06154
|
HELIYON
|
|
S/C***
|
Artículo en revista científica
|
Rheological, bioactive properties and sensory preferences of dark chocolates with partial incorporation of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) oil
|
Medina-Mendoza M.
|
2021
|
10.1016/J.HELIYON.2021.E06154
|
Heliyon
|
|
Q1
|
Journal - Article
|
The roasting process and place of cultivation influence the volatile fingerprint of Criollo cacao from Amazona, Peru
|
Valle-Epquin, Marvin G. | Balcazar-Zumaeta, Cesar R. | Auquinivin-Silva, Erick A. | Fernandez-Jeri, Armstrong B. | Idrogo-Vasquez, Guillermo | Castro-Alayo, Efrain M.
|
2020
|
10.17268/SCI.AGROPECU.2020.04.16
|
Scientia Agropecuaria
|
|
S/C***
|
Artículo en revista científica
|
The roasting process and place of cultivation influence the volatile fingerprint of Criollo cocoa from Amazonas, Peru
|
Valle-Epquín M.G.
|
2020
|
10.17268/SCI.AGROPECU.2020.04.16
|
Scientia Agropecuaria
|
|
Q4
|
Journal - Review
|
Formation of aromatic compounds precursors during fermentation of Criollo and Forastero cocoa
|
Castro-Alayo, Efrain M. | Idrogo-Vasquez, Guillermo | Siche, Raul | Cardenas-Toro, Fiorella P.
|
2019
|
10.1016/J.HELIYON.2019.E01157
|
|
|
S/C***
|
Review
|
Formation of aromatic compounds precursors during fermentation of Criollo and Forastero cocoa
|
Castro-Alayo E.
|
2019
|
10.1016/J.HELIYON.2019.E01157
|
Heliyon
|
|
Q1
|
Journal-issue
|
Formation of aromatic compounds precursors during fermentation of Criollo and Forastero cocoa
|
|
2019
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
BachelorThesis
|
Influencia de la sombra y la fertilización en la densidad poblacional de meloidogyne spp. en coffea arabica variedad catimor en el anexo de Suyubamba- Bongará, 2015
|
Ruiz Zamora, Judith
|
2016
|
|
|
|
No Aplica
|
Research-technique
|
Caracterización morfológica comparativa de una especie arbustiva pariente cercana de Phyalis peruvian "aguaymanto", Chachapoyas-Amazonas
|
|
2015
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Evaluación de rendimiento de tres variedades de papa (Solanum tuberosum L.) en tres formas de propagación, Chachapoyas
|
|
2014
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Caracterización morfológica y edafoclimática de la zarzamora (Rubus sp.) en la región Amazonas, 2013
|
|
2013
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Efecto de la aplicación de fertilizantes orgánicos en el rendimiento de especies de leguminosas en el distrito de Huancas, Amazonas, Perú. 2010
|
|
2010
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Estudio edafológico de la cuenca hidrográfica del río Marañón, correspondiente a la provincia de Luya de la región Amazonas, 2010
|
|
2010
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Estudio Edafológico de la cuenca hidrográfica del río Marañón, correspondiente a la provincia de Luya de la Región Amazonas, 2009.
|
|
2009
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Estudio de la potencialidades agrarias con énfasis del recurso suelo de la cuenca hidrica del río Utcubamba, correspondiente a la provincia de Luya región Amazonas
|
|
2008
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Zonificación para el cultivo de la alcachofa con fines de exportación en los distritos de Lamud, Luya, Lonya Chico de la Provincia de Luya de la región Amazonas
|
|
2007
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|
Research-technique
|
Desarrollo de técnicas de cultivo in vitro para la propagación de plantas de alcachofa (Cynara scolymus L.)cv Green Globe.
|
|
2006
|
|
|
Guillermo Idrogo a través de ORCID
|
|